Cursuri de calificare/recalificare

Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Învestește în oameni!” POSDRU /164/2.3/S/141952.

Obiectivul general vizeaza imbunatatirea accesului si participarii angajatilor din industria refinish-ului auto, producerii de mobilier si constructii la programele de formare profesionala continua, facilitand calificarea acestora, prin intermediul a Centrelor Zonale de Calificare, a caror activitate va fi orientata spre dezvoltarea capitalului uman cu responsabilitati in aplicarea lacurilor si vopselelor, precum si spre cresterea competitivitatii si adaptabilitatii firmelor angajatoare.

Grupul tinta al proiectului este format din 1500 angajati ai service-urilor auto, ai companiilor producatoare de mobilier si ai firmelor de constructii (din care minim 40% necalificati sau cu un nivel scazut de calificare) interesati sa se califice/recalifice in ocupatiile:

Partea teoretica a cursurilor se va desfasura in localitatile Bucuresti, Slatina, Galati, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Suceava, Iasi, Sibiu, Constanta, Pitesti, Alexandria si Ploiesti. Fiecare grupa de curs avand o medie de 25 de cursanti. Pentru a evita scoaterea angajatilor din productie pe perioade lungi de timp, partea teoretica a programelor de formare profesionala se poate sustine inclusiv in week-end sau dupa finalizarea programului de lucru.

Partea practica aferenta stagiilor de curs va fi implementata atat la locul de munca al angajatorului, cat si in spatiul de pregatire practica detinut de catre POLICOLOR in scopul oferirii de suport tehnic membrilor grupului tinta in vederea aplicarii unor metode avansate de vopsire profesionala, precum si a utilizarii unor tehnologii de ultima generatie.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!