Calendar de evenimente

Seminarul informativ privind oportunităţile de calificare/ recalificare a angajaţilor cu responsabilităţi în aplicarea lacurilor şi vopselelor

Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte BLUE SKY (WEST CITY HOTEL – Adresa: Cluj-Napoca, Floresti, Str. Avram Iancu, Nr.442-446), in data de 14 noiembrie 2014 la ora 10:00.

Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de calificare pentru 1500 de angajati, proveniti din toate cele 8 regiuni de dezvoltare, prin imbunatatirea accesului si participarii acestora la programe de calificare/recalificare „Tinichigiu vopsitor auto”, „Vopsitor industrial” si „Zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor”. Obiectivul vizeaza imbunatatirea accesului si participarii angajatilor din industria refinish-ului auto, producerii de mobilier si constructii la programele de formare profesionala continua, facilitand calificarea acestora, prin intermediul a 14 Centre Zonale de Calificare, a caror activitate va fi orientata spre dezvoltarea capitalului uman cu responsabilitati in aplicarea lacurilor si vopselelor, precum si spre cresterea competitivitatii si adaptabilitatii firmelor angajatoare.

În cadrul proiectului “START la CALIFICARE vopsitorilor din toata tara!” vor fi organizate 8 seminarii informative, în urmatoarele localităti: Galati (august 2014), Iasi (septembrie 2014), Cluj Napoca (noiembrie 2014), Timisoara (decembrie 2014), Sibiu, Constanta (ianuarie 2015), Slatina, Bucuresti (februarie 2015).

La eveniment vor participa administratori, manageri si angajati din service-urile auto, fabricile de mobilier si firmele de constructii din regiunea Nord Vest.

Dacă veti considera oportună această initiativă si doriti să luati parte la eveniment, vă rugam să confirmati participarea la adresa de e-mail moni_halmaciu@yahoo.com sau la tel/fax 0730336182.

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!